Kassler i kokosmjölk

Den senaste tiden har vi ätit mest rester från julhelgen. Jag har inte kommit i gång med den vanliga lunchmatlagningen än. Har istället slappat till det med att steka ICAs färdiga köttbullar i några dagar. Längtar tills det blir ordning och reda igen. Startar 2010 med kassler. Här kommer receptet på en enkel och god pastasås (eller servera den till råris).
Kassler i kokosmjölk
4 pers
Ingredienser
500 g kassler
1 burk kokosmjölk
2 dl vispgrädde
10 cm strimlad purjolök
1 burk annanas
1 msk thai sweet chili
½ krm cayennepeppar
Tillagning
Strimla kassler och bryn det i smör.
Häll ner skivad lök och annanas. Bryn tills löken blir mjuk.
Häll över kokosmjölk och grädde. Blanda i thai sweet chili och krydda med cayennepeppar.
Låt puttra några minuter.
Kommentarer
Postat av: mojo
Gottigott
Postat av: smäm
smarrigt.
Postat av: Miaj
det ser riktigt gott ut!
Postat av: jenny
verkar gott! Det ska jag testa, längesen jag åt kassler.
Trackback