Bokkort till en nyfödd prinsessa


Tre av mina vänner har fått bebis i sommar. Har gjort ett bokkort till varje lillplutt. Detta är bokkort nummer 2. Beskrivning på hur man bygger upp ugglan kommer i ett senare inlägg. Har även gjort en filmsnutt på hur man gör bokkortet. Håll utkik :)Kortpyssel för små tjejer


I går satt tre glada och pyssliga tjejer med mammor här och gjorde kort. Vi stämplade, klippte, stansade och tejpade pappersblommor.


Vi klippte runda cirklar i olika storlekar, skrynklade pappret och tillverkade egen knapp (brad) som vi satte ihop blomman med.


Vi gjorde två olika kort. Denna blomman gjorde vi med en
blomstans. Vi tryckte ut två blommor med en liten apparat, vek upp kronbladen lite på mitten för att få den fluffig. Med 3d puffkuddar fäste vi ihop den och gjorde ytterligare en egen knapp med "Studio Shape" stansapparat med texten HURRA.


Molly med sina kort.


E med sina kort.


A med sina kort.
Mysigt med lite fika som avslut efter allt kreativt skapande.Pysselmys för 5-åringar


I morgon kommer två kompisar till Molly och jag ska ordna pysselmys till dom. Har förberett två kort som dom ska få göra. Det ska bli jättekul!

Typograferade ordNu har jag typograferat lite olika fina ord som passar bra att hänga runt halsen. Har också gjort en knapp där det står "Welcome little one" som jag tänkte sätta på ett bebiskort. En vän till mig har i dagarna fått en pojke och det är ju alldelse perfekt att man kan göra sig en egen knapp bara till honom.
Här hittar du beskrivning och material till hur man gör egna knappar med EC Studio shape stansverktyg.