Nu är man 28

image274

Har precis frossat i världens godaste marängtårta. Färska jordgubbar, kiwi, vit choklad, vaniljvisp, grädde och maräng. Smask.

Har funderat på vilket spår jag ska satsa på detta 28:onde år.. och det kommer att bli på någonting roligt. Det ska bli mycket fokus på att måla. *gnider händerna mot varann* :-)

Vill till sist bara säga att man faktiskt kan bli svinglad av att få en sophink i födelsedagspresent.. inte vilken sophink som helst.. utan en
VIPP :-)

Swarovskipyssel

image272


Nu har även Pärlverkstan fått en liten uppfräschning. Det får jag tack Smäm för igen :-)
Det är mycket Swarovskinytt i butiken.. och mer är på gång :-) Har lite svårt att hålla vantarna borta från att handla massa nya kristaller. Nu finns det roliga swarovskistenar att göra lite schyssta örhängen med.
Tack tack smäm

I veckan som gått har Molly varit hos fotografen för att bli 1-årsplåtad. Det tog två timmar, tre näradödenfall från den stora scenen och minimalt med leenden. Men det blev några fina kort till slut och det ska bli kul och se när dom är klara.

Har varit hos syster
Smäm där vi blev bjudna på en riktig gourmetmiddag. Molly höll sig till haricovertskålen och glupskade i sig allihop. Måste också tacka smämis för det schyssta ansiktslyftet här på bloggen. Nu känns det lite roligare att skriva nåt nytt.