Washi Tape i shoppen

Nu finns det tre söta mönstrade Washi tejprullar här.

Glad Påsk

Jag önskar alla en Glad Påsk ♥

Washi Tape kärlek

Jag blir så glad av washi tape. Det finns så härliga mönster och färger så jag blir alldeles tokig. Jag och barnen har suttit och gjort glasspinne-dockor som vi klätt med washi tape. Inspirationen kommer från
Pinterest.
Har samlat fina inspirationsbilder i min Washi Tape mapp som du hittar här.Här kommer min 10-i-topp-bild-lista av washi tape idéer från Pinterest.
(Klicka på bilden för att komma till källan.)

Använder du washi tape och till vad?

Kuvertkort


Det är många som fyller år nu på våren. I min familj fyller vi alla i mars och april. Det blir kalas med socker och ännu mer socker :) Detta kortet är till min sockersöta syster som precis fyllt 30 år. Hurra!

... åsså några berlocker till

I helgen avslutades en tävling på min facebooksida för Pärlverkstan. Tävlande fick önska vad det skulle stå i deras berlock. Det blev en härlig samling textidéer. Har använt förslagen och gjort ordning texterna med lite färg och form i datorn. Det blev ett färgglatt gäng berlocker.


Nya berlockerOm några dagar ska det scrappas i Svartå. 22-24 mars. Jag har sponsrat med några
nya små berlocker som passar till Epiphany Crafts 14 mm stans. Har även gjort ett nytt designark som passar den lilla runda, i lite glada färger, som jag hoppas ska ge inspiration i vårsolen.
 

Kort till bröllop


I helgen gifte sig min kusin. Vad annat än ett maffigt bokkort passar att göra till detta :)


Använde brunfärgat kartongliknande papper ("kraft") som bas, tre olika papper i olika storlekar lite snett ovanpå varandra, en bit spets på det och ett litet
specialgjort hjärta med deras namn på. Alla pappersbitar har jag kantrivit och färgat med lite stämpeldyna. En rosa pappersblomkvist "vevade" jag ut med en cuttlebugmaskin och runt "pappershögen" knöt jag en rosett i sidenband. Sist men inte minst satte jag en utstansad pappersspetskant i ytterkant på "boken" under alla mönstrade papper.