Sprättare i högsta hugg

image141  image140
image137

Sy - sprätta - sy - sprätta - sy - sprätta - sy - sprätta - klippa bort sömsmån för det går hål på tyget efter att ha sprättat på jäärnet - sy - prova på Molly - KLART!

Ps. Jag gav upp det rosa kantbandet på sidorna till slut. Annars hade jag fått sprätta i evighet. Det är inte lätt att ge upp sin envishet men ibland måste man bara inse sina begränsningar.

Hej hopp..

image136 image135

Idag är Marcus ledig efter att ha jobbat aaaaaaaaaaaaldelles för många dagar i rad.
Ska bli skönt att komma ut en stund och njuta av det härliga höstvädret.

Å så kom dom äntligen. De efterlängtade Me&I-brallorna. Hur härliga som helst. Passar en färgglad höstdag som denna. Ska bli kul att se hur dom svarta brallorna blir om jag nu blir klar med dom någon gång. Ska nog göra dom lite kortare än dessa iallafall.

     


   

På Galleriduken

Ett litet galleri av några tavlor jag gjort.
Uppdaterat inlägg

image120
Sjöjungfrun i eldhavet

image121 image122
Flippo Upp i det blå

image119 image118
Isprinsessas piruettvals SIsta dansen - (det dansande paret är under uppbyggnad ;-)

Nån som vill skänka ett byxmönster?

Måttband
I går kväll damp det ner en symaskin på mitt köksbord. Ska få ha den på prov tills den riktiga kommer i veckan. Försöker nu damma av mina sykunskaper som legat på hyllan sedan studenten. Har köpt ett svart velourtyg som ska bli Mollys första hemmasydda brallor. Det är gött med lite pyssel när fritiden börjar visa sitt nylle inpå kvällskvisten.

Det blev en rosa :-D

image110   image109

Jag har grubblat några månader på hur det ska gå när Molly ska börja sitta framåtvänd i sin Urban.
Det har inte känts helt perfekt. Hur kul är det att vara ute på en social promenad och inte kunna se varandra. Iallafall inte nu så här i början..  Inte för att Molly tycker det är trist att titta på allt som händer på vägen utan för min skull att jag inte kan se henne.

Efter mycket velande tog jag ett beslut. Jag måste köpa en till vagn. En som går att vända både framåt och mot mig. Så idag har vi varit i Stockholm och hämtat denna nya ROSA vagn :-D En helt fantastisk vagn (iallafall än så länge efter en nyligen gjord provpromenad). Pytteliten smidig och lätt som en plätt. Bara 9 kg. Så nu behöver jag inte hålla mig inomhus längre för vagnens skull!

Efter regn kommer sol

image99  image100

          


Det där med å handla kläder på sistone har inte varit lätt. Inte om det ska passa i storlek iallafall.
Försökte köpa en overall och med expeditens hjälp blev det en swimingpool för Molly.
I början av hösten var jag på ett barnklädparty och det slutade med att jag beställde ett par jätte läckra oranga velourbrallor till Molly. Jag längtar varje dag att dom ska komma. Hittade sedan en gullig apklänning som skulle passa så bra till brallorna.. men när den damp ner i brevlådan idag liknar det mer ett nattlinne - iallafall på längden. Suck! Gissar att den är lagom nästa sommar.. då dom oranga brallorna är för små. Jaja.. man lär väl sig.

Lilla skrotan!! Nu flyger du in i din 7:e månad

Idag har vi slängt ut den gamla hederliga förskräckliga stryphaklappen och bytt till en mjuk härlig färgklick.
Det var dock roligare att äta på haklappen än det som bjöds till lunch. Hoppas att det bara är nyhetens behag så lilla Molly fortsätter sin kurva åt rätt håll :)


Molly haklapp3

   att läsa eller inte läsa

Jag har precis läst en bok. Du kanske inte tycker det låter så märkvärdigt men jag kan berätta för dig att jag läser inte många böcker i mitt liv. På något vis tänker jag att det är bortkastad tid. Egentligen tycker jag att det är synd att jag tänker så. Jag vet inte hur jag ska tänka om på det området. Boken jag precis läst heter "Hur du vinner tid".  En riktigt schysst bok må jag säga. Så har du inte tid att läsa böcker ska du definitivt dyka in i denna 100 sidor tjocka/tunna bok.
Författaren Stefan Ekberg skriver väldigt roande och det blir många skratt. Me Like!

PS. Nu för tiden läser jag endast böcker av Stefan och hans bokförlags författare.


image93

För övrigt har Molly chockat oss idag med att från liggläge på golvet i köket hasat sig up på knäna och sen till ståendes på fötter - helt på egen hand med hjälp av handtagen på kökslådorna. Livsfarligt. Fattar inte att hon är kapabel att göra en sån sak. Måste säkra "huset" imorgon!!!