Molly bakar

Idag har molly bakat och ätit massa sconesdeg och det gick ju ganska bra trots att hela molly och halva köksgolvet var täckt med mjöl och andra saker.. Efter det så stod molly och diskade och diskade och diskade. Till slut var det dags att borsta tänderna vilket uppskattas väldigt mycket av den unga damen / Marcus gästbloggar idag..
Trötta dagar

Jag har börjat jobba igen. 60%. Efter att ha varit hemma i 1½ år med Molly är det en STOR omställning att sitta på kontoret igen. Jag som sällan känner mig trött är nu döttstrött redan klockan 21 på kvällarna. Har även tappat all inspiration och ork att göra något när jag kommer hem. Tänkte att det skulle kännas att börja jobba igen men jag trodde nog inte att det skulle ta musten ur mig helt. Får verkligen hoppas att jag kommer in i det och att det bara är i starten det känns såhär :-)

Godis på mackorna

Man blir så svampsugen så här års. Vi drog ut till skogen en stund i eftermiddags för att hitta lite pålägg till våra kvällsmackor. Molly drogs till alla färgglada svampar till att börja med. Det va ett pyssel att få henne att förstå att det var en viss sorts svamp vi ville plocka. Till slut hajade hon och det blev Molly som hittade de flesta svamparna. Det va så sött när hon hittade sina klungor.. hon pekade och andades snabbt, skrek och tjoade.. (precis som mamma gjorde när hon hittade sin första klunga hehe). Hon har helt enkelt rätt längd för att se dom gula fötterna. En liter trattisar nöjde vi oss med innan vi sa bye bye till skogen.

Och vinnaren är ...

Utlottningen är nu avgjord!
Molly har dragit en vinnare. Stort grattis till Malin (
minipeople.blogg.se).
Namnsmycket kommer att skickas till dig med posten.