Ljusets effekt


Om jag inte sagt det tidigare så säger jag det nu. Jag älskar lampor.
Jag älskar när det är ljust. Jag älskar när solen skiner. Det ger mig energi och jag gillar energi för det får mig att göra saker. Och jag gillar att göra saker för då blir mitt hjärta glatt. Mannen har satt upp en lampa över köksbordet - och det är underbart för nu ser jag allt som vi pysslar med vid köksbordet. Va hemtrevligt det plötsligt känns. Och en sak till - jag älskar lampan!


Förvara örhängen


Jag har funderat och funderat på något bra sätt att förvara mina inspirationsörhängen på så att de håller sig fina. Jag har hittills haft dom på mina visitkort och det har funkat bra. För ett tag sedan upptäckte jag en
söt blommig stans och tänkte att det skulle vara fint att sätta örhängen på. Har precis dammat av min stämpel som jag köpt på VistaPrint och stämplade webbadressen på varje blomma.


Mitt vardagsrum ekar mindre


Nu när vardagsrummet är renoverat börjar vi äntligen kunna möblera. I går ställde vi in detta underbara vitrinskåp. ÅH vad jag har längtat efter det. Väntar ivrigt på att vår nya soffa och fåtöjler ska komma också.Presenttips till alla hjärtan


Jag har precis gjort ett par örhängen
som jag tycker passar på alla hjärtans dag. Överraska någon du tycker om. Gör egna örhängen eller beställ färdiga och ge bort i alla hjärtans dag present. En örhängesbas ger flera möjligheter. Du byter lätt pärlberlock till en annan färg för att matcha dina kläder.

Här kommer 8 enkla steg hur jag har gjort.
Detta behöver du:
Örhängescreoler, hattpinnar, två pärlor, rundtång och avbitartång.


Se detaljerad instruktion med text och bild här.


Värsta myset


Två pjamastjejer sitter i soffan och läser pixibok efter pixibok. Så soft.

Vårt nya kök


5 veckor bodde jag och barnen hos mamma och pappa. Nu är vårt kök helt underbart fräscht :):) Inget gammalt - bara nytt! I vår byter vi fönster och kommer att centrera fönstret över diskhon. Så än är det inte helt klart.


FÖRE. (hade dock målat luckorna så det skulle kännas någorlunda fräscht.)


EFTER.


Köket vi har är från Tibrokök. Kranen är från Tapwell.