Målat och piffat


Efter att ha levt med trasiga tapeter i vårt vardagsrum sedan vi flyttade in har det äntligen blivit ändring på det. M har målat och gjort fint. Och vilken skillnad det blev. Det är ganska underligt egentligen hur man lär sig leva med fult ytskikt utan att må alltför dåligt.

Sedan har vi piffat till det lite och det är inte KLOKT hur hemtrevligt det blev. Vi har inte haft någon genomtänkt inredning på bottenvåningen eftersom den väntade på en renovering. Det har sett så trist ut. Men vilken förvandlig. Fantastiskt vad en matta, lite kuddar, blommor och lampor kan göra. Älskar taklampan! För att inte tala om soffan som är min absoluta favorit.

Nu känns det ungefär som när man har varit hos frissan och gjort något mer radikalt än vanligt. Varje gång man går förbi spegeln så får man en chock. Så känner jag just nu när man går från rum till rum på vår bottenvåning. Det är UNDERBAAART! 

Nu njuter jag för fullt av detta några veckor till sedan bär det av till ett hus på en annan gata.
Molly 4 år

Idag har vi firat Molly eftersom hon fyller 4 år. Moster Sara,  moster Emilie och kusin Alida har varit här och ätit mat och marängsviss. Molly fick massor av fina presenter, bland annat färgpennor som man kunde måla med i ansiktet. Superskoj.