Molly och kylskåpet

image251När kylskåpet öppnas på glänt hör man alltid Mollys fossingar springandes. Hon kutar snabbt som en vessla på sina små ben. Fort slinker hon handen emellan springan och öppnar dörren med ett kraftigt handtag. Det är exakt samma känsla som när MacGyver tar sig in i den smalaste springan i sista sekund.

Som vanligt lyfte jag undan henne och stängde kylskåpet. Hon gjorde sig hal som en ål, slängde sig på golvet och visade med hela kroppen hur ARG hon var att hon inte fick röja i kylskåpet. Tårarna sprutade. Hon menade  verkligen allvar och jag öppnade dörren på glänt igen så att hon kunde hämta det hon var ute efter - den lilla kiwin. Vilken enorm vilja i denna lilla kropp. Hon ville till varje pris ha ut den där kiwin. Hallå lixom.. fruktstund mamma!!

Bling bling

image248Det är svårt att få Molly ointresserad av pärlorna i huset. Idag har vi tillsammans pärlat ett halsband av Swarovskikristaller till henne. Jag har trätt på pärlorna medan Molly har från andra änden dragit av pärlorna. Tillslut blev det klart. Sen gick det sönder. Molly drog å slet det fram och tillbaka så vi fick börja om på nytt.

Har i helgen frossat i Swarovski och beställt lite nya roliga grejer till shoppen. Min polare Malin som för övrigt är galen i Swarovski har inspirerat mig att jag bara MÅSTE ha sånna örhängestillbehör man kan fatta in Swarovskkristaller i. Sånna som finns i örhängena på mitten i örhängesbilden. Det ser lite mer proffsigt ut att ha kristaller i toppen. A ja.. en sak är klar.. man blir som galen i Swarovski.

Morgonpigg Molly - mindre pigg mamma

image239

                            

Molly har blivit såå morgonpigg! Det har inte jag blivit! Försöker förgäves fylla hennes säng med leksaker bara för att få sova några minuter extra. Men hallå, det är ju hur trist som helst att leka i sängen.

Har upptäckt att Molly tycker det är kul att stoppa in olika saker i tvättmaskinen. Mina husnycklar, leksaker, lypsyl ...
Som tur är har jag hunnit upptäcka det innan jag satt på en tvätt. Oftast lägger hon in något när jag öppnat luckan för att senare ta ut tvätten. Blev lite fnissig när jag hittade en pärlpåse idag. Hon fick nämligen lov att låna några påsar att leka med under dagen. Eller snarare vägrade att lämna tillbaka dom när hon lyckats roffa åt sig dom. Hon kanske gömde en påse i maskinen för att fortsätta leka med den i smyg imorgon.


Puss på dig min söta 1-åring

image217

Min lilla flicka har fyllt 1 år och igår hade hon kalas med alla hennes kompisar. Det var såå mysigt.
Molly fick öppna massa fina presenter som hon har lekt med hela morgonen. Tack alla för dom fina presenterna och att ni var här och gjorde Mollys dag så rolig.

     
     
     
           
                                       
                   

Japp, då va maskinen på plats

image216
Syfestivalen har pågått i helgen. Efter många månaders längtan slog jag till på mässan och köpte min symaskin. Svävar lite på rosa moln. Jag har inte bestämt mig än vad jag ska börja med för projekt. Ska kanske sy en tårta. Apropå tårta.. Grattis
Malin som fyller 30 år idag.

Vinnare

image212

image213
Vad roligt att det var så många som var med och tävlade. Kanske blir det en ny tävlig framöver :) Molly ville ju helst att alla skulle vinna. Men tillslut drog hon fram
fiammetta till "Pinkelirus" och ZiiiiM till "Blueberry balls". Stort grattis. Örhängena kommer med posten.