Inspirerad av mina döttrar


Foto: Sara Woodrow /
smäm.se
 
Jag älskar verkligen att pyssla. I helgen stod jag på en marknad med allt mitt pyssel. Det regnade och regnade.. och mina papper och regn var inte direkt kompisar. Jag tänkte en kort tanke när jag stod där "men Frida väx upp". Jag har ju pysslat mig genom livet och jag kan inte sluta. Jag vill inte sluta. Insåg då vilken glädje det har gett mig att vara kreativ.
 
Nu när jag har gullungar i huset känns det väldigt meningsfullt att låta dem utveckla sin kreativa ordra. Under tiden jag "stylade" mitt marknadsbord satt tjejerna och pärlade. Min lilla Selma inspirerade mig totalt med ett armband hon gjorde med sina färgkombinationer. Jag var bara tvugen att göra ett likadant, fast till mig. Så underbart att få bli inspirerad av sina barn!!!


Hurra hurra!!


I dag har vi firat Dän, min
systers man. Gjorde ett "bokkort" fast kvadratiskt och la en bunt pengar i. Egentligen hade jag tänkt rulla sedlar och knyta med ett snöre men jag glömde snöret. Det visade sig att sedlarna passade perfekt in när man vek dem en gång. Rekommenderar storleken på kortet bara för det va så grymt smidigt att lägga i några sedlar!! 9,9x9,9 cm.