Vad har du för startsida?

Jag har börjat tröttna på att jag ofrivilligt sugs in i Aftonbladets skvaller när jag kopplar upp mig på nätet. Det blir lätt så när jag har den som startsida. Jag fastnar så lätt på sidospalten och så tickar tiden iväg. Det finns ju annat mer kreativt att hinna med än att hänga där. Man vill ju ha en användbar schysst startsida hellre än ett blankt fönster. Det svåra är att välja den mest effektiva. Markeijus hittade en soft startsida idag som vi precis bytt till. Den innehåller en massa bra saker som man kan har användning för. En sak som jag kanske saknar mest är att den också skulle haft en uppdaterad dollarkurs. För övrigt skulle man ju passa på att shoppa loss lite dollarprylar nu när den är så låg.

Gott med siffror

image154Kolla även in Mollys schyssta hårdag här.

Molly börjar intressera sig för pappas innebandyjoooohan lovade igår att börja blogga varje dag. tänkte för en sekund ååå kul.. kanske ska lova det jag me. i andra sekunden hejdade jag min tanke och tänkte huu va tänker jag me. haha. ska bli jättekul å följa vad som händer varje dag på Johans blogg :-)

Världens piffigaste almanacka!

image143
bild: www.personligalmanacka.se


Har du köpt din almanacka för nästa år än? Om inte.. då måste du kolla in den här fantastiskt sköna och piffiga almanacka som du kan göra helt personlig. Det finns många finurliga grejer som du kan förgylla sidorna med. Det är ju även en schysst julklapp (det är bara 42 dagar kvar till julafton.) 
Testa här hur den kan se ut.