Vår lilla människa

Vår lilla Molly håller på att bli en egen individ och det märks mer och mer för varje dag. Hon har en förmåga att vakna ganska tidigt på morgonen vilket ibland kan vara lite jobbigt om man inte lagt sig i tid kvällen innan. Om man råkar slumra till i soffan så får man ganska snart reda på det genom en örfil över ansiktet vilket kan göra lite ont men man vaknar ju till =)
En morgon tänkte nog Molly att hon skulle ta i lite extra och gick och hämtade ett redskap som man bl.a. gör hål i bälten med. Denna pjäs drog hon över Fridas ansikte och visst hon vaknade till men denna gång gjorde kändes det mer än vanligt. Förutom att ha gett mamma en riktig smäll så hade hon hunnit med att dra ut lite grejor från diverse lådor och skåp. Nedan publiceras ett bevis av detta.

Hon pratar mer och mer och i vissa fall hör man till och med vad hon säger för något. Alltifrån apa till giraff kommer ur hennes mun när vi läser hennes djurböcker. Det är fantastiskt att höra hur hon kan säga ja och NEJ vilket händer ett par gånger per dag. Hur som helst så är varje dag spännande för alltid är det något nytt som händer och som sägs.

För oss föräldrar gäller packning efter att molly slocknat. Det går sakta men säker och det står kartonger överallt. Snart är väntan över och det kommer bli riktigt skönt att få lite fler kvadrat att leva på. Hoppas Molly kommer att komma över lekplatsen, grannbarnen och de härliga äppelträden som finns i området. Men barn, lekplatser och äppelträd finns i storvreta det sistnämnda finns faktiskt i vår nya trädgård så det kommer att gå bra.

Over and out... från Marcus 2:a gästblogg.