Bloggtips - Min kära sis

Bilder från smäm.se
 
Min syster har en blogg. Den firar 7 år. SJU ÅR!! Jag vill bara säga hurra och grattis. Jag är så sjukt imponerad att hon hållt den i liv så länge och inte bara det. Hon har fyllt den med massor av härliga inlägg, uppdaterat så gott som nästan varje dag. Jag älskar mixen av inlägg, alla fina bilder hon tar, hennes konst och alla generösa tips hon delar med sig av. Här kan du läsa hennes blogg. Här följer några av mina absoluta favoritprints som hon gjort. Här hittar du fler av hennes konstverk.


Sara.

Rosa smycketräd

Jag har varit i i trädgården och hämtat en gren. Och sprayat den rosa. Så nu när man kommer ner till min pysselateljé står det ett härligt rosa smycketräd och gör mig ständigt glad.


 
 

Uggla runt halsen


Jag har ett verktyg som man kan göra väldigt mycket roliga saker med!!
Man stansar ut vad man vill i
stansverktyget bara det är i papper. Foton, tidningspapper, designpapper, egna utskrifter med vad man nu vill skriva. Tänkte jag skulle visa mina senaste figurer som jag gjort i datorn. Det är bland annat en liten uggla som jag gjort i flera färgkombinationer. Den färdiga "epoxy"bubblan går att sätta i ett hänge eller användas som dekoration på kort eller på layouter i ett fotoalbum.


Välj ut ett motiv att stansa ut. För in pappret i springan och måtta in exakt vad som ska stansas ut.


Lägg en epoxybubbla i hålet över motivet.


Stäng locket och tryck med hela handen tills det “knäpper”.


Öppna locket.


Så där ja! En liten knapp har blivit till :)