25% chans att det blir rätt?Tröjan ut och in, kjolen bak och fram och strumpyxorna på halvstång ut och in.
Molly kommer ner för trappan och fnittrar.

- Mamma jag har tatt på mig alla kläderna fel.
- Se där ja!
- Bättre du hjälper mig så att det blir rätt.

Hur stor chans är det egentligen att det blir rätt? Antingen avig eller rät eller bak och fram eller rättvänd. Eller finns det fler sätt?

Selma 1 år


Lilla Selma ska hon verkligen bli stor så snabbt?
Hela familjen hetsade i sig frukosten i morse för att vi snabbt skulle få se när Selma öppnade sina paket. Molly hjälpte snällt till att dra i papprena när det gick alldeles för långsamt. Presentfavoriten blev tepåsarna i trä. Oj va dom blev populära haha. Det va nog lite otippat.
Selma fick en hel burk full med Duplogubbar. Kul med så många på en gång.

Inslagna paket till Selma


I morgon fyller Selma ETT! Jag och Molly har slått in fina presenter till henne. Eftersom Molly hemskt gäääärna leker med sitt fika själv så ska Selma få eget :) Jag undrar om det finns någon stoppknapp från min sida att köpa dessa underbara söta saker. Jag kan inte få nog. Det har nästan blivit ett beroende hehe.


Fem olika glassar från HABA.Tårtbitar.


Praliner.


8 korvar, tepåsar i trä och smör till mackorna. Alla i var sin plåtburk.


Gott och blandat. Kul med olivolja. Vem kommer på att göra en så'n till barn.
smyckad.seMin
svägerska syr underbart söta och personliga grejer till barn. Molly älskar sitt bagarkit. Jag och M älskar nappåsen mitt i natten som hänger på Selmas säng. Jag är säker på att Selma älskar sitt fina prickiga påslakan med spets på ;) Det finns inget stopp på Emilies kreativitet. Nu har hon precis öppnat sin webbutik. Jag vill ha allt.

Kika in här.

Gå på tåOm två dagar fyller jag jämt. I dag ska jag ha lite kalas. Inspirerades av
Malin och köpte ett par nya skor för några dagar sedan. Tänkte inte med hjärnan. Jag vet inte riktigt vad jag tänkte med.

Snygga är dom i alla fall. Föll för färgen. Kan det vara ett tecken på en ålderskris?! Malin peppar och säger: se det som din 30-årsuppgift att lära dig gå i höga klackar. Mina stackars hälsenor. Ska jag verkligen utsätta dom för detta? Ja, ni kommer nog tyvärr få se mig vingla runt på dessa under 2010. Jag MÅSTE! Tycker det ska bli lite kul.

Svala i kedjaSyster och jag har sysselsatt oss hela veckan med att göra smycken på kvällarna.
Denna svala kom till i två storlekar. En mindre på kort kedja och en större på lång kedja. Nu ligger den här och här.SmyckesvisningHar kommit hem från en helkväll på Eklundshof. Allianskvinnornas årliga modevisning har precis ägt rum. Jag och
Malin dukade upp ett bord med våra smycken. Jättekul att få vara med på ett litet hörn.

Fjärilen LinnIdag har vi varit på stan med
moster Sara och handlat lite roligt pyssel. Molly tyckte att det var jätteroligt att pärla och resultatet blev en fjäril som heter Linn.