You are beautiful ♥ Scrapbooking kort

I går satt jag och mina barn och kortpysslade. Deras pappersval gav mig en massa inspiration som resulterade i detta rosaröda lilla kort. Jag älskar hur fjärilen brer ut sig över hela kortet.

 
 

Från bokstäver till fågel

Satt och förtjusade mig över endel människor på instagram som tränade på att skriva likt Kal Barteski style. Hon har tydligen en klass just nu i art of brusch script hos Studio Calico. Tänkte att jag också ville testa. Av någon märklig anledning så hade jag köpt på mig en lämplig pensel då jag gick min första grafiska designutbildning. Tror aldrig jag har använt den. Det var ju inte helt lätt men kul var det!!!
 
Hade inte plockat undan mina färger, penslar och skrivteckningar innan jag la mig, så morgonen därpå kommer Molly inrusandes i sovrummet och påpekar ivrigt att hon vill måla. Så fyra timmar med detta på köksbordet hade vi det riktigt trevligt.
.
Detta mitt resultat av dessa fyra timmar. En färgglad "Pip".
 

Project Life - Vecka 52

Har satt ihop sista veckans uppslag för 2013. Dev var en härlig vecka. Då föddes Molly och Selmas lilla kusin Albert. Försökte fota detta uppslag från albumet men jag får nog träna på det där att fota plastfickor. Det blev inte vackert. Nu planerar jag två veckor varje gång jag ska framkalla. En framåt i 2014 och en vecka bakåt i 2013.
 
Mina fina sötnosar som var helt uppslukade av sina bokmärksalbum flera dagar efter jul.