Full fart redan i gryningen
Den här bruttan vaknar halv fem på morgonen nu för tiden och är pigg som en lärka.
Det kan jag inte säga detsamma om mig. Om jag ändå bara fick min kropp att komma i säng på kvällarna så skulle det kanske gå lättare att gå upp i gryningen.

Selma är just nu mitt uppe i klättringsfasen. Hon ska stå och klättra på det mesta. Hon försöker även resa sig till stående utan någon hjälp. Övning ger färdighet och det ska bli så kul när hon knattar runt i huset hack i häl med Molly. Men nu måste jag hålla superkoll hela tiden så hon inte får en massa onödiga bulor.

Jag är så nöjdIkväll blev det klart. Målningen och tapetseringen i Selmas rum.
Nu är det bara listerna och garderoberna kvar innan rummet är helt.
Det blev så fint och jag är så nöjd med tapetvalet. Det blev perfekt.

Golden Shadow och Crystal ABNär jag öppnar mina lådor med swarovskikristaller i blir jag så sugen på att göra smycken. Det bara glittrar och gnistrar. Jag väntar på en fin beställning som ska komma när som helst. Har inte bara köpt in sådant som saknas i
butiken nu utan tänkt ut lite extra som bara är till mig. hihi.

Nu kan du prenumerera på min blogg via Bloglovin'

Jag har precis fixat Bloglovin' för att lättare kunna följa mina favoritbloggar och se direkt när dom uppdateras. Väldigt smidigt när man gärna vill följa många men kanske inte har så mycket tid. Om du vill följa min blogg kan du göra det här.

Vernissage 4 december 2009

Hej alla mina kära bloggläsare.

Jag och Malin har länge varit sugna på att ordna en utställning med våra tavlor.
Eftersom vi båda två gillar att ta till penseln, då tiden finns, har det varit kul att ha
ett mål med allt vårt måleri.

Nu har vi äntligen spikat ett datum för vår vernissage.
Det skulle verkligen vara roligt om du vill komma förbi och mingla,
mysa, titta på målningar och fira med oss i vårt gemensamma projekt.

Vill du ha en personlig inbjudan och vägbeskrivning? Klicka här.
VARMT VÄLKOMMEN!

Lite mer pärleri

Sitter och klurar på om man kan skrapa ihop 24 saker i hyfsad prisklass som man kan lägga i Mollys julklappskalender. Det känns ganska svårt. Man vill ju inte köpa en massa onödigt krimskrams som ska ligga och skräpa. Inte nog med julklappskalenderpaket, man ska ju ha kvar idéer till julklapparna också. Jag har redan shoppat några småprylar så det är väl bäst att försöka slutföra projektet.

När jag ändå hade ångan uppe i kvällens pärlande gjorde jag ett armband som matchar Mollys Swarovskihalsband. Det kan ju vara ett av paketen till kalendern.

Swarovski som glimmarSprang i en massa affärer i dag och kollade runt. Blev lite inspirerad av allt lila så i kväll har jag gjort mig ett lila armband i Swarovskis Amethyst. Ska göra ett par matchande örhängen också. Men inte i kväll.

HILFEMolly tittar på väggen sen på mig. Mina ögon lyser av förskräckelse och Molly säger:
- Filåt mamma
bada dita på pappe.

Hjälpes kvinna 29 år!! Vad ska jag ta mig till?
En av mina mardrömmar har slått in. Under tiden jag borstar tänderna hittar Molly en svart spritpenna i M's verktygslåda i Selmas rum. Jag får se en hel vägg indränkt i svarta tjocka sträck när jag kommer ut från badrummet. Jag blir helt iskall i ryggen när jag tänker på det. Hur kunde detta hända? Jag har gått och bävat över att detta någon gång skulle hända men tänkt att nä det kommer aldrig ske. Men JO nu har det gjorde det.

Även om vi håller på och gör om allt i Selmas rum (som tuuur är) så vet ju inte Molly det.. och rädslan att det ska hända igen på andra väggar är just nu fetingstor.

Molly gör mig arbetslös
Selma verkar gilla sin gröt. Och hon gillar verkligen när Molly matar henne.
Med andra barnet går allt så mycket lättare.

Det är Molly som slänger Selmas blöjor, hämtar leksaker, matar gröt,
underhåller med att sjunga sånger, vagnar Selma till sömns i vagnen..
Listan kan göras lång! ;)