Hej! Köp mej, köp mig!

  

Jag och Molly skulle åka till leksaksaffären och köpa en dockvagn. Jag hade sett framför mig en rosa fluffig gullig vagn att lägga små dockor i. Det trista va såklart att det inte fanns någon rosa utan bara oranga och blåa vagnar. Vilken flicka vill helst ha en orange dockvagn? Då det inte blev aktuellt att ta med sig en vagn till kassan föll ögonen på allt möjligt annat gulligt. Det slutade med att jag inte kunde lämna lilla smurfen kvar i affären. Det gick lixom inte. Ytterligare en grej som ha-begäret föll för. Jag undrar hur det kommer bli sedan när det inte bara är jag utan även Molly som har en massa ha-begär :-)

Vissa saker bara måste man haM kom nyligen hem från jobbet med världens underbaraste pläd. Efter att ha sett den på Sköna Hems framsida föddes ett obotligt ha-begär. Molly gillar att stryka sina händer på filten. Den har små mjuka mysiga äggformade pluppar på ovansidan. Ett litet minus är att jag upptäckte efter köp att det är kemtvätt. Vi får se hur länge den överlever.
Pläden är från
Ceannis vår & sommarkollektion Egg Collection. Det finns kuddar oxå.. vill ha, vill ha...

Midsommar i Leksand


 Tre fina dagar har vi haft i Leksand och njutit av midsommarhelgen.
Det har varit god mat, underbar och fridfull miljö, trevligt sällskap, krocket, bus och massa annat roligt. Precis så perfekt som man vill att en midsommarhelg ska vara.

På midsommarafton fick Molly äran att bära fru Petterssons barndoms Leksandsdräkt.
På kvällen kollade vi även in Sveriges största majstångsresning i gropen. Det är kultur!

Några lediga dar..

image294

Marcus packar bilen full.. jag irrar runt.. Molly flänger runt i lägenheten i mina gröna skor.
Vi är på väg till Borås för att fira en student och träffa farmor, farfar, fastrar och farbröder.
Ska bli skönt med några lediga dar tillsammans.