Skjuts in i ugnen

Barnen har somnat och jag ska nu sätta mig ner och planera. På tur står en veckoplanering över vad vi ska äta till lunch. Det håller inte att börja laga lunch klockan 11.30 och bli klar klockan 15. Det flyter lixom inte alltid på i köket dagtid ;) Det optimala hade ju varit matlådor från gårdagen eller kanske från frysen. Men färsk varm mat är ju väldigt mycket godare.

Detta blev lunch idag. Snabbt och gott!

Grönpeppartorsk med tomat
3 pers

Ingredienser

1 paket djupfryst torskfilé
½ tsk grönpeppar (krossad)
1 tsk citronpeppar
2 tomater

4 dl crème fraiche
1 msk dijonsenap

2 dl riven ost

Tillagning:
Halvtina och skär torsken i cirka 1 cm tjocka skivor. Lägg fisken i en ugnsform.
Strö över citronpeppar och krossad/mortlad grönpeppar.
Lägg tomatskivorna över fisken.
Blanda samman crème fraiche och senap och bred ut över fisken.
Strö över osten.
Gratinera mitt i ugnen i 225 grader ca 15-20 minuter.

Kommentarer
Postat av: smäm

yum yum.

Postat av: mojo

Gott recept, sugen

2010-02-17 @ 20:12:49
Postat av: Bengt

Gott. Grattis dagen till ära på namnmsdagen.

2010-02-18 @ 10:55:26
Postat av: Anna L

Hej Frippelipp! Kolla in den här tjejens blogg http://www.amelia.se/blogg/annika-sjoo/

Väldigt mycket kost och GI, i en blogg skriven av en dansare känd från Let's dance på tv 4.

Kram,

2010-02-18 @ 21:55:14
Postat av: Malin

älskar grönpeppar, måste prova receptet - tack för en liten träff igår - det var ett myskalas (dock med ett litet onödigt äventyr på slutet)

2010-02-20 @ 13:42:17
URL: http://rodgrind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback