Busunge

Buskudde
Busunge: Karin Mannerstål

Tänk att en graviditet kan gå så fort. I början tänkte jag hur ska man orka vänta 9 månader. Det är ju nästan ett helt år - en evighet! Men tiden har bara rusat iväg och vips så är man i vecka 40. Inte för att jag tror att bebisen kommer efter att veckan är slut men målet är nära. Det kan ju inte ta mer en 4 veckor till i alla fall :-)

I dag har jag längtat massor till den dagen då vi får träffa lilla bebisen. Det känns som när man va liten och väntade på att få öppna julklapparna, men då visste man ju att man skulle få öppna dom samma dag. Nu vet man lixom inte.

Nu ska det virkas

GF

Jag behöver ett par nya tofflor. Kylan utomhus sätter sina spår inne på golvet här hemma. Tofflorna jag har på mig nu börjar gå sönder.

Handarbete var helt totalt ute när jag gick textilprogrammet på gymnasiet. Vi pratade till och med om att det kanske kommer dö ut. Men det verkar inte vara någon risk. Handarbete är grejen nu ju. Så nu ska det virkas i pysselgruppen.

Min farmor virkade så söta tofflor minns jag. De var virkade i rutor. När jag nu bestämde mig för att virka sådana kom problemet - hur virkar man mönstrade rutor? Jag googlade lite och hittade två små gulliga filtar virkade i rutor. På webbsidan hittade jag även en
virkskola. Det var helt perfekt eftersom jag först inte alls förstod beskriviningen med alla förkortningar på hur man skulle virka. Så nu hoppas jag att det ska gå lite lättare. Nu har jag inhandlat garn på Yll o Tyll och går det bra att virka rutorna kanske jag gör en filt till bebisen också :-)

Tänk att jag är ledig

Grön3   Grönt

Tre dagar har redan gått av mina 3 lediga veckor. Det närmar sig sakta men säkert tills lilla pysslingen beräknas komma. Jag har inte "packat väskan" än. Jag tänker hela tiden att jag ska göra det men det blir ändå inte av. Tänk om det slutar med att jag vispar ihop den i sista sekund. Skulle ju vara så typiskt! Jag ska nog försöka göra det imorgon i alla fall :o)

Igår var jag och Marcus inne på Village som ligger i stan. De har pyntat så härligt i butiken. Jag blev full av inspiration och ville inte gå därifrån förrän jag hade köpt med mig något. Jag ville byta ut ALLT i vårt hem. Det slutade ändå med att vi gick därifrån tomhänta.. men jag är väldigt sugen på att göra något nytt inför våren. Byta gardiner kan man ju alltid börja med.

Sjukt bra med pysselgrupp

49575-25

Jag har nyligen blivit medlem i en pysselgrupp. På onsdagar träffas vi och försöker vara lite kreativa. Det är sjukt bra med en pysselgrupp. Det finns så mycket man vill göra som man aldrig gör för att man aldrig tar sig tid att göra det SJÄLV hemma. Vi har hittills bara målat tavlor, men i vår pysselgrupp får man göra vad man vill - och allt är möjligt :o) I går blev det en ängel som ska hänga ovanför vår byrå i vardagsrummet. När man målar den känns den jättestor men när man ska hänga upp den ser den pytteliten ut.

Det börjar närma sig

49575-23

Pysslingens lilla vagn har kommit! Den är härligt chokladbrun.
Nu står den i vårt vardagsrum och påminner oss varje dag om att vi snart är tre i familjen.
Det är såå mysigt. Lilla hästen väntar så länge i vagnen.49575-22

I helgen är det dags för min kusin Marie att inta scenen i melodifestivalen.
Det ska bli spännande att höra hennes låt. RÖSTA DU OXÅ :-)