Lisa och Molly...


Idag har jag (Marcus) fått äran att gästblogga hos Frida.
Självklart måste jag berätta om det efterlängtade besöket på södra galleriet i Stockholm där en viss
Lisa Rinnevuo ställer ut sina alster. Efter en del snurrande i Stockholms ibland bissara vägnät så hittade vi en perfekt parkeringsplats en bit från galleriet. Molly var helt blöt och det var inte i blöjan. Hennes mörka hår såg nypermanentat ut och hon såg lite tagen ut av all värme. När hon väl hamnade i vagnen så var krisen som bortblåst. Efter en liten promenad så kom vi till galleriet och såg de 39 olika motiven som i och för sig inte är så extremt olika varandra men ändå riktigt schyssta. Molly bestämde sig så småningom för att den gröna tavlan var den hon tyckte bäst om...
Tyvärr var alla tavlor redan slutsålda. Det såldes slut 90 minuter efter vernissagens öppnande.
Molly och hennes föräldrar var nöjda med besöket trots att vi inte fick chansen att köpa någon målning denna gången. Molly fick blodad tand?? Hon har ju inga tänder men men... Alla fina färgerna gör nog att hon kommer att vilja titta på fler utställningar.

Glad Påsk

mormorMolly2

När Molly/jag steg upp var det fortfarande mörkt ute. Nu sitter vi fortfarande i soffan och himlen är ljus och fåglarna kvittrar. Vill  fortsätta sova.

Det är härligt att det är påsk. Då får man vara ledig. Inte för att jag får påskledigt nu för tiden ;-) men Marcus får det. Jippi! Vi ska passa på att åka till Kungshamn och hälsa på mina päron. Längtar massor.

Glad Påsk på er!