Scrapbooking ♥ Väskkort

Gjorde detta väskkort för ett tag sedan. Den är liten och nätt, precis i min smak :) Har använd en doily-die från Marianne Design som lock.
 
 
Under pappret på lockets insida har jag gömt en magnet som bara är 1 cm. Pepparkaksstansarna finns här, lilla och stora.

Martha Stewarts fjäril använder jag gärna. Älskar alla hennes fjärilsstansar.
 
 Har hängt ett par metalldetaljer på handtaget. Rosettberlock och rund sirlig berlock till bubble caps 14 mm.

Scrapbooking kort ♥ Mini-bokkort

Älskar att göra bokkort. Mitt första bokkort var jättestort och kändes som en riktig bok. Alldelse för blaffig. Jag gör gärna kort som man kan lägga smycken i. Smycken tar inte så stor plats så det räcker gott och väl att göra ett kort som detta, 7x7 cm. Proportionerna är inte som en bok utan här har jag gjort det helt fyrkantigt istället.
 
Använder flitigt mina bubble caps både till mina kort och när jag gör smycken. Kan inte låta bli dessa. Bubblorna är lätt beroendeframkallande kan jag lova ;)
 
Bubble caps, EK Success punch som trycker ut 1" cirklar och ett ark med hurra och grattisord att stansa till födelsedagskort.
 
Det blir så fint med bara ett enkelt skimrande hjärta runt halsen. Det behövs bara en bail, vad det nu kan heta på svenska, typ berlockhänge. Man öppnar upp den och klämmer ihop den i hjärtats hål. Detta hänge finns i Pärlverkstans svarta pärlkit.
 
 

Project Life - Sommarveckan på Vrångö 2013

I somras semestrade vi på Vrångö. Det var en trevlig vecka med M:s syskon och alla barnens kusiner. Årets Vrångösemester är bokad och jag ser verkligen fram emot den igen.